Green Plast Solutions SRL

Înființată în anul 2018, Green Plast Solutions este una dintre cele mai  performante fabrici de reciclare a deşeurilor de sticlă , deseurile de plastic.

Situată în proximitatea Capitalei, fabrica este dotată cu o linie de reciclare a deșeurilor de sticlă având capacitatea de procesare de 30.000 de tone pe an , rezultând granule de sticlă cu un grad înalt de puritate (minim 98%).

Green Plast Solutions este o societate cu sediul in Bucuresti, infiintata in anul 2018 ce asigura servicii ecologice si prelucrare deseuri de mase plastice.

Principalele domenii in care activam sunt:

 • Reciclare DEEE
 • Managementul deseurilor periculoase si nepericuloase
 • Reciclare deseu sticla
 • Reciclare mase plastice
 

Ce oferim?

 • Siguranța reciclării
 • Transparență
 • Promptitudine
 • Consiliere
 • Disponibilitate
 • Flexibilitate
 • Parteneriate de durată
 • Documentație Completă
 • Profesionalism

Motivati de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului militam pentru perfectionarea procesului de reciclare pe care il realizam incepand cu stricta indeplinire a standardelor de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala in cadrul propriei organizatii.

Cu o echipa tanara si dinamica, Green Plast Solutions  se impune prin profesionalism, oferind noi solutii pentru un mediu inconjurator cat mai curat. Principiile, politica si viziunea noastra sunt subordonate unei atente perfectionari profesionale. Oferim servicii complete, autorizate si prompte gestionand atat partea de documentatie cat si pe cea de gestionare a deseurilor fiind dotati cu echipamente si mijloace de transport autorizate.

Investim in solutii si tehnologii inovatoare de sortare, procesare si reciclare a sticlei, pentru a oferi clientilor nostri materie prima de cea mai buna calitate.

Parte din cel mai mare grup de reciclare din Romania, punem la lucru experienta acumulata de existenta pe piata de management al deseurilor, pentru a gasi cele mai bune solutii de gestionare a traseului sticlei, cu scopul de a avea zero deseuri la groapa de gunoi.

Promovam programe si politici durabile de protectie a mediului, in care resursele naturale sunt valorificate, nu irosite.

Viziunea noastra este sa fim lideri pe piata europeana a reciclarii sticlei.  Prin activitatea noastra si prin promovarea politicilor durabile de management al deseurilor, vom lupta pentru acel ideal in care nu vor mai exista gropi de gunoi, iar sticla va fi 100% valorificata ca resursa.

RESPONSABILITATE PENTRU MEDIU

Dorim sa ne asiguraram ca reciclarea s-a efectuat in siguranta pentru mediu si in conformitate cu reglementarile in vigoare.

INTUIȚIE

Suntem angajati in proiecte si procese care promoveaza dezvoltarea durabila, anticipam nevoile si raspundem provocarilor viitorului.

INOVAȚIE

Vrem sa imbunatatim rezultatele prin munca in echipa si prin adoptarea de noi procese si tehnologii adecvate.

CORECTITUDINE

Actionam in mod onest, integru si profesional cu angajatii nostri si comunitatea din care facem parte.

Cu cine lucrăm?

Companii specializate în colectarea deșeurilor.

Instituții Publice

Asociațiile colective responsabile cu gestionarea de deșeuri, echipamente electrie și electronice.

HAIDE SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!